Blog

www.elgustdecreixer.cat

Primera jornada amb denominació d'origen


Després d'uns mesos adaptant el servei de menjador a la nova situació, arrenquem amb la primera jornada gastronòmica! El passat dijous 21 de gener vam celebrar en els menjadors escolars la Jornada Gastronòmica amb Denominació d'Origen del País Basc. El producte estrella per a aquesta celebració va ser el formatge Idiazábal. El nostre equip de cuina va elaborar de primer, uns macarrons amb beixamel d'Idiazábal per llepar-se els dits, i de segon, vam gaudir d'una truita de formatge Idiazábal amb bacallà acompanyada d'amanida d'enciam i tomàquet. Per acabar, es va oferir la intxaursalsa, unes postres típiques dels masos bascos que consisteix en una crema a base de nous. A més de realitzar aquest menú especial amb productes de la gastronomia local, aprofitem la jornada per endinsar-nos més en la cultura de la regió. El nostre equip de monitors/es van realitzar tallers i activitats enfocats a conèixer més sobre el País Basc. També en aquesta jornada es va ambientar i decorar el menjador amb elements relacionats a la temàtica.
Consulta aquí el
MENÚ
del teu col·legi