Blog

www.elgustdecreixer.cat

II Jornada Gastronòmica amb Denominació d'Origen-Illes Balears


L'objectiu d'aquesta activitat és educar i divertir creant una experiència positiva al menjador escolar. Per això, els/les alumnes passaran una jornada educativa que començarà amb un menú que inclou plats propis de la gastronomia Balear. Per això, el nostre equip de cuinaa elaborarà de primer, uns espaguetis amb salsa de Sobrassada amb D.O a la mel, i de segon, Pilotes de Sant Joan amb salsa d'avellanes. Per acabar aquesta experiència gastronòmica, es proposa unes postres típiques de les illes, Menjar Blanc (Natilles de vainilla). A més d'aquest menú especial, completarem la Jornada amb la realització d'activitats educatives que ajuden els/les alumnes a conèixer més sobre les característiques de les ILLES BALEARS. Per tant, l'equip de monitors proposarà activitats i tallers per conèixer-ne més sobre la localització, bandera, gastronomia i personatges importants de les Illes, que es plasmaran en un mural amb què decorarem el menjador
Consulta aquí el
MENÚ
del teu col·legi