Blog

www.elgustdecreixer.cat

MENÚS MÉS SALUDABLES! MENÚS MÉS SOSTENIBLES!


Seguint les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenibles) de l'agenda 2030 aprovada per l'ONU, que recomanen un menor consum de carn, i un augment del consum de llegums i cereals, a línia amb els principis de la Dieta Mediterrània, i una alimentació responsable i sostenible. A partir del mes de febrer, el menú escolar inclourà un dia especial en què s'oferiran noves receptes basades en aliments que tenen una alta aportació de proteïna vegetal com els llegums i els cereals. Els llegums destaquen tant pels nutrients beneficiosos que contenen (fibra, vitamines, minerals, antioxidants, proteïnes, hidrats de carboni), com per no aportar aquells nutrients que es recomana limitar (sal, greixos saturats i sucres). I és que menjar proteïna animal en excés pot comportar greus problemes de salut, ja que s'associa a una major ingesta de calories, greixos saturats, colesterol i sodi. Des d'Aramark utilitzem sempre els millors aliments, naturals i frescos, confiem en proveïdors nacionals i incorporem les darreres tendències d'alimentació.
Consulta aquí el
MENÚ
del teu col·legi