Blog
www.elgustdecreixer.cat

DIA DE LES RRR I DESAPROFITAMENT 0!
El 17 de maig es va celebrar el Dia Mundial del Reciclatge per conscienciar als alumnes sobre la importància de tractar els residus com corresponen per protegir el medi ambient. Amb aquest motiu, Aramark va organitzar en els menjadors escolars un concurs on l'alumnat va participar amb dibuixos, maquetes i idees per a conscienciar a reduir consums, reutilitzar materials i reciclar correctament en els nostres menjadors. Aquesta és només una de les iniciatives que ha pres Aramark aquest curs 2021/2022 cap al seu compromís amb les 3RRR i el desaprofitament d'aliments generat en els menjadors escolars. A Andalusia, el personal diàriament valora quantitativament els residus de cadascun dels plats servits, separant els residus comestibles dels in-comestibles i dipositant-lo en els contenidors corresponents. D'altra banda, a Catalunya, s'ha pres com a mostra representativa a 7 centres, per a implantar des del Departament de Qualitat un pla de control sobre el desaprofitament en els menjadors escolars. I finalment, a Madrid, s'han realitzat activitats sobre el DESAPROFITAMENT O en els menjadors escolars, on els protagonistes són els nens/es que, durant una setmana el mes de març, han realitzat l'acció de mesurar elsdesaprofitaments generats en cadascun dels plats. Amb aquestes accions i activitats aconseguim la conscienciació i sensibilització dels alumnes, sobre la quantitat de desaprofitament que es genera en els menjadors escolars i, d'aquesta manera, protegir el medi ambient,