A Aramark posem en marxa el projecte de programa educatiu "Vida saludable" i ho fem amb l'assessorament de destacats professionals acreditats.

El projecte "Vida Saludable" neix l'any 2011 fruit de la col·laboració entre Aramark, empresa de serveis de restauració i càtering, i el Comitè Mèdic de la companyia, format per sis prestigiosos metges experts en els àmbits de la nutrició, la pediatria i l'educació física.

Des de l'inici del projecte, s'han dut a terme diversos estudis d'hàbits diaris amb l'objectiu de definir els hàbits d'escolars d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

Mitjançant el projecte "Vida Saludable", Aramark i el seu Comitè treballen diàriament en el foment dels hàbits saludables entre els escolars espanyols, amb la finalitat de prevenir els problemes de salut derivats d'uns hàbits alimentaris i físics inadequats, com ara l'obesitat o el sobrepès

El millor programa per als teus fills

Cada any, un equip de 2.500 monitors, i amb el suport de tot l'equip de pedagogs d'Aramark, són els encarregats d'implantar el programa "Vida saludable".

L'objectiu és fomentar els hàbits saludables mitjançant xerrades, tallers i altres activitats educatives a més de 30.000 escolars, les seves famílies i els professors.

Consulta aquí el
MENÚ
del teu col·legi