A Aramark posem en marxa el programa "Vida saludable", un projecte educatiu que compta amb l'assessorament de destacats professionals acreditats.

El programa "Vida Saludable" va néixer el 2011 com a fruit de la col·laboració entre Aramark, empresa de serveis de restauració i càtering, i un Comitè Mèdic format per sis prestigiosos metges experts en els àmbits de la nutrició, la pediatria i l'educació física.

Des de l'inici del projecte, s'han dut a terme diversos estudis d'hàbits diaris amb l'objectiu de definir els hàbits d'escolars d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

Mitjançant el projecte educatiu "Vida Saludable", es treballa diàriament en el foment dels hàbits saludables entre els escolars espanyols, amb la finalitat de prevenir els problemes de salut derivats d'uns hàbits alimentaris i físics inadequats, com ara l'obesitat o el sobrepès.

El millor programa per als teus fills

Cada any, un equip de 4.500 monitors, i amb el suport de tot l'equip de pedagogs d'Aramark, són els encarregats d'implantar el programa "Vida saludable".

L'objectiu és fomentar els hàbits saludables mitjançant xerrades, tallers i altres activitats educatives a més de 120.000 escolars, les seves famílies i els professors.

Consulta aquí el
MENÚ
del teu col·legi