Descargar PDF

MANDONGUILLES DE POLLASTRE AMB POMA

Consejos

Per a aconseguir que les mandonguilles ens quedin sucoses, abans de ficar-les al forn per a la seva cocció, podem segellar-les en la fregidora uns minuts i així aconseguir el punt perfecte. Un acompanyament perfecte per a aquest plat és el puré de poma, li dona un toc fresc i sucós.

Ingredientes

 

  • 1 pit de pollastre picat
  • 1/2 ceba tendra tallada en trossets
  • 1 poma reineta ratllada
  • 1 ou
  • 1 iogurt grec
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • Sal

 

Elaboración

  1. El primer pas consisteix a barrejar ceba tendra fresca picada amb la nostra carn picada de pollastre i ho barregem.
  2. A continuació, afegim un ou, el iogurt grec i poma que hem ratllat prèviament.
  3. Afegim el pa ratllat i pastem tots els ingredients fins que estiguin ben units tots i ho deixem reposar en la nevera durant 1 hora.
  4. Quan hagi passat l'hora fem les boles de mandonguilles ajudant-nos amb una mica de farina perquè no se'ns pequi la massa a les mans.
  5. Per a cuinar les mandonguilles posem una mica d'oli en una paella i fregim les mandonguilles molt poquet, que quedin fetes per fora i crues per dins.
  6. Finalment, cal cuinar les mandonguilles de 7 a 10 minuts amb el forn a 180è.
Consulta aquí el
MENÚ
del teu col·legi