MANDONGUILLES DE POLLASTRE AMB POMA
ConsejosPer a aconseguir que les mandonguilles ens quedin sucoses, abans de ficar-les al forn per a la seva cocció, podem segellar-les en la fregidora uns minuts i així aconseguir el punt perfecte.
Un acompanyament perfecte per a aquest plat és el puré de poma, li dona un toc fresc i sucós.
|
Ingredientes
|
Elaboración
- El primer pas consisteix a barrejar ceba tendra fresca picada amb la nostra carn picada de pollastre i ho barregem.
- A continuació, afegim un ou, el iogurt grec i poma que hem ratllat prèviament.
- Afegim el pa ratllat i pastem tots els ingredients fins que estiguin ben units tots i ho deixem reposar en la nevera durant 1 hora.
- Quan hagi passat l'hora fem les boles de mandonguilles ajudant-nos amb una mica de farina perquè no se'ns pequi la massa a les mans.
- Per a cuinar les mandonguilles posem una mica d'oli en una paella i fregim les mandonguilles molt poquet, que quedin fetes per fora i crues per dins.
- Finalment, cal cuinar les mandonguilles de 7 a 10 minuts amb el forn a 180è.
